Google apps voor je bedrijf

Of je nu een ZZP’er bent of binnen een bedrijf werkt met meerdere werknemers, het delen van bestanden is voor iedereen belangrijk. Met Google Apps is dit gemakkelijk. Alle bestandstypen kunnen eenvoudig gedeeld worden en zijn overal te bereiken. Altijd en voor iedereen die hier de juiste rechten voor heeft! Toch kan het voor het bestaande bedrijven lastig zijn om Google apps voor business te integreren in de bedrijfsprocessen. In dit artikel kijken we naar de voordelen en de mogelijkheden om over te stappen op Google apps for business.

Voor ieder apparaat

Steeds meer mensen werken thuis en op hun werkplek. Deze werkplek kan in veel gevallen ook een flexplek zijn. Dan is het belangrijk dat je toch de toegang hebt tot je bedrijfsdocumenten. Met Google Apps is dit heel eenvoudig. Op ieder apparaat kun je gemakkelijk inloggen en heb je toegang tot alle bestanden. Van je dekstop tot laptop en van mobiel tot smartwatch. Echter, waarschijnlijk heb je nu alle bestanden nog ergens anders opgeslagen. Dit kan een lokale server zijn of zelfs de harde schijf van je laptop die iedere keer blootgesteld wordt aan gevaren. Daarom is het voor veel bedrijven een uitdaging om de overstap in goede banen te leiden. Hoe vervelend is het immers niet als de helft van je bestanden al in de Google apps beschikbaar zijn en de andere helft nog niet?

Hulp bij overstappen

Daarom is het fijn als je hulp krijgt bij het verhuizen van de data. Een goede partner hierin zal eerst de belangrijkste wensen inventariseren. Vervolgens zal de data overgezet worden. In de tussentijd zijn de bestanden allemaal gewoon voor u beschikbaar, zodat je geen last hebt van de transitie. Desgewenst kun je daarna nog een training volgen over het gebruik van de Google apps.

Leave a Reply

Your email address will not be published.