Nieuwe manier van verkopen visa

De laatste decennia lijken er twee aspecten in het leven van de Westerse, maar voor Nederlandse mens nadrukkelijker te worden:

  • Reizen
  • Internet

Beide aspecten zijn natuurlijk te wijten aan de wereldwijde globalisering dankzij de toename van de ICT, waar wij als webdesigners ook maar mooi van mee mogen profiteren, maar het mooiste is dat reizen en internet ook heel goed samen lijken te gaan. Immers, kijk jij nooit op de website van het hotel waarin je verblijft? Als je je reis al niet via het internet geboekt hebt!

Het grote voordeel van het internet is namelijk dat alles zo lekker transparant is. Bij reizen levert dat heel veel voordeel op omdat het bij het vinden van je droomreis vaak zoeken is naar een speld in een hooiberg. Processen worden vereenvoudigd dankzij het web en de websites van touroperators.

YourVisa doet daar nu een stapje bovenop. Met de webwinkel van YourVisa kun je nu een hele grote ergernis van reizen achter je laten. In de webshop van YourVisa kun je namelijk heel gemakkelijk je visumaanvraag voor verschillende landen in werking zetten. Zowel voor zakelijke visa als voor toeristische visa. Zo kun je heel gemakkelijk je visum regelen voor onder andere de onderstaande landen:

De hierboven genoemde landen noem ik niet zomaar. De eerste twee zijn namelijk steden waarin veel bijeenkomsten voor webdesigners zijn en de laatste twee landen zijn draken van landen om een visum voor te regelen. Die zorg neemt YourVisa je uit handen dankzij de mogelijkheid in de webwinkel.

De webshop draait op een makkelijk en gebruiksvriendelijk systeem. Zowel voor de gebruiker als de administrator, daarom kan er snel gehandeld worden, is de conversie van de website hoog en kun je snel en goed uitgerust naar je bestemming!

Volgende artikel maakt opnieuw een uitstapje naar een webwinkel. Geïnteresseerd in de ontwikkeling van een webwinkel of juist van een website? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.