Zelf het aantal Facebook likes bepalen

Wanneer je net gestart bent met een Facebook pagina kan het lastig zijn om je pagina direct onder de aandacht van de mensen te brengen. Daarnaast kan het ook zo zijn dat een langdurig lopende Facebook pagina steeds minder likes genereert, bijvoorbeeld doordat de content niet aansluit bij de doelgroep. In beide gevallen ben je altijd in staat om het aantal likes snel en eenvoudig te verhogen. Je kunt dan ook zelf het aantal likes bestellen via Like4You.

Betrouwbaarheid uitstralen

Uit onderzoek is gebleken dat nieuwe klanten eerst de Facebook pagina bekijken voordat ze contact opnemen met een bedrijf. Hierbij wordt ook aangegeven dat een hoog aantal likes veel betrouwbaarheid uitstraalt. Echter is het niet altijd even eenvoudig om snel over een bepaald aantal likes te beschikken. Je kunt bij Like4You dan ook zelf aangeven hoeveel Facebook likes je wilt kopen. Dit kan variëren van 100 likes tot 25.000 likes en alles wat daar tussen ligt. Uiteraard is het aantal likes dat je bestelt van invloed op de prijs. Ook het tijdsbestek waarin de likes worden behaald heeft te maken met het aantal likes dat je wilt behalen. Zo kunnen 100 likes al binnen 48 uur worden gerealiseerd, terwijl voor 25.000 likes vaak drie weken worden uitgetrokken. Groot voordeel hiervan is dat je iedere dag een substantieel aantal likes erbij krijgt, zodat dit opvalt bij de potentiële doelgroep.

Echte actieve gebruikers

In tegenstelling tot veel andere aanbieders van Facebook likes wordt er bij Like4You gebruik gemaakt van echte en actieve gebruikers. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst wordt er dan ook een actieve campagne opgezet om je pagina bij een grote groep gebruikers onder de aandacht te brengen. Wanneer zij interesse hebben in je pagina en bedrijf kunnen ze direct je pagina liken. Hierdoor heb je altijd met potentiële klanten te maken en groeit je bereik met de dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.